Senast Nyheter

……………………………………………………………………………………….

SOLSEMESTER I FRANKRIKE med HomeAway

En resa till Frankrike är alltid rätt, oavsett årstid, men en semester hit under sommaren är svårslagen. Med sitt behagliga klimat, ett enormt varierande utbud och upplevelser utöver det vanliga, lockar Frankrike turister från världens alla hörn ( Testa lyckan ). Här njuter man av storstadspuls i kärlekens huvudstad Paris, lugnet på den franska landsbygden med sina hänförande Lavendelfält och charmiga byar, vandring i de franska alperna, lyxliv, shopping och nattliv på Rivieran eller timslånga strandpromenader längs vattenbrynet.

HomeAway

I Frankrike är kulinariska upplevelser och nya smaker i absoluta världsklass en stor del av semestern. Passa på att prova fiskelyckan med ortsbefolkningen och njut av nyfångade ostron eller en skaldjursbuffé som stimulerar alla sinnen eller gå på vinprovningar och smutta Champagne i sitt rätta element. Varför inte kombinera det med en cykeltur över böljande landskap bland vingårdar och charmiga små byar samt känn historiens vinslag bland magnifika slott och hänförande arkitektur som tar dig på tillbaka till svunna tidsepoker.

För de som föredrar kilometerlånga stränder för en semester med sand mellan tårna, avkopplande läsning i solstolen eller aktiva dagar med Atlantsurfing i världsklass, finns här allt från lyxiga jetset orter till familjevänliga smultronställen dit den stora massan inte hittar. Här i Frankrike är möjligheterna obegränsade och HomeAway hjälper dig att hitta guldkornen för din kommande sommarsemester!

Sommarsemester i Paris


Paris på sommaren skiljer sig från övriga tider på året. Under sommaren drar många parisbor från stan för att leva strandliv eller koppla av i Alperna. På så vis kan besökare njuta av denna hänförande stad helt på egen hand!

Visa lägenheter i Paris

Sommarsemester i Provence

Provence är en mycket omtyckt region i södra Frankrike. Den Franska rivieran längs den azurblåa kusten menar många är den ultimata sommardestinationen. Med sin sköna mix av bergsbyar och hippa städer längs Medelhavet, det behagliga klimatet, sin otrolig matkultur och fascinerande historia kombinerat med lyxigt nattliv är Provence svårslaget.

Visa villor i Provence

Sommarsemester i Bretagne


Bretagne ligger längs den franska nordkusten och karaktäriseras av hänförande vyer och ett kargt kustlandskap. Det varma klimatet och dess ultimata väder gör denna kust perfekt för vattensporter såsom segling, kanotpaddling, kayaking och snorkling.

Visa boenden i Bretagne

Sommarsemester i Normandie 

En sommarsemester i Normandie kan ge dig precis de upplevelser du önskar: allt från vackra kustlinjer till historiska platser. Detta är en varierande region med otroligt mycket att erbjuda. Många besökare kommer hit för att vandra längs stränderna i Normandie och utforska platserna för landstigningarna under andra världskrigets Dagen D.

Visa stugor i Normandie 

Sommarsemester i Aquitaine

En sommarsemester i Aquitaine utlovar viner av finaste kvalitet, högklassig fransk cuisine, kultur och historia. Här lockar städer som metropolen Bordeaux och mindre kända Limoux, som är hemort för de första äkta mousserande vinerna.