Dubai Bästa Skapat Hotell

Design hotell kom för att erbjuda det oväntade när du reser och bästa designprojekt kommer att dela de bästa platserna att bo i din semester tid på lyxiga Design Hotels i Dubai. Varje rum, inträde, eller gemensamma utrymme är noggrant utformade och valda är ingenting kvar.

Rummen kan även göras av olika inredare för att bevara den verkliga kärnan av mångfald.
Som varje utrymme anpassar sig till olika personligheter, kan vi hitta en som bättre passar dig. Ett stort antal hotell redan använder detta sätt om levande, vissa namn är Bulgari, Diane Von Furstenberg, Christian Lacroix och i Dubai vi har några stora exemplar ut.

Armani Hotel Dubai

Beläget vid Burj Khalifa, världens högsta torn, Armani Hotel Dubai, designad och utvecklad av Mr Giorgio Armani själv, måste vara en av de första val om du söker efter en plats att bo i Downtown Dubai. Sofistikerade färger, unika texturer, egenskaper som gör detta hotell en av de mest exklusiva i området, vilket ger gästerna en upplevelse av elegans och lugn. Bortsett från alla lyx som finns inne i byggnaden, kan du också njuta av ett stort antal aktiviteter som golf, vandring eller ens dykning. Definitivt ett smart val.

FEn exklusiv kombination av modern design och urban chic och ligger i affärs hjärtat av staden, är det några minuter från Dubais viktigaste attraktioner. Varje rum ger dig en panoramautsikt över staden och du har också tillgång till två terrass soldäck kompletteras med handgjorda mosaik simbassänger. Främst avsedd med verksamhet i åtanke, har lägenheter och kontor och tio moderna restauranger, speciellt multi-prisbelönta Spectrum on One.

Desert Palm Retreat Dubai

Boutique och designhotell, chic lyx, arabiska landskap i opposition till den lummiga omgivningarna av grönt. Detta Arabia avant-garde stil hotell erbjuder dig från helikopter safaris till fallskärmshoppning, kulturella utflykter och spa, vilket skapar en sensuell plats med hjälp av textur, ljus och aromaterapi. Definitivt en ikonisk plats.